Apps

Bij ons ben je aan het goede adres voor apps. Een mobiele applicatie of kortweg app is een computerprogramma ontworpen om te draaien op een smartphone, smartwatch, tablet of een ander mobiel apparaat. Met behulp van een app kan bijvoorbeeld de locatie worden bepaald of direct een foto worden gemaakt. Dit geeft de mogelijkheid tot tal van toepassingen, zoals een app voor storingsmeldingen.

Wij kunnen verschillende soorten webapps voor je maken. Denk bijvoorbeeld aan een app voor het laatste nieuws, om een storing door te geven of om een bibliotheek te raadplegen.

De voordelen van webapps ten opzichte van traditionele apps zijn dat webapps altijd beschikbaar zijn via het web, ze werken op elk platform (iOS of Android), je hoeft niets te downloaden in een appstore en updates zijn automatisch beschikbaar. Daarbij zijn webapps eenvoudig te beheren en misschien wel het belangrijkste: de ontwikkelkosten zijn relatief laag. En net als bij andere apps kan de webapp via een icoon op het startscherm direct worden geopend.

Hieronder een viertal voorbeelden van apps die wij ontwikkeld hebben.

SchoolMelder

Met de SchoolMelder app kunnen leerkrachten en ander personeel van scholen direct ter plaatse met een mobiele telefoon een klacht melden. Alle meldingen komen op één centrale plek binnen, alwaar de voortgang van de afhandeling wordt gemonitord.

De stem van het kind

Voor de Raad voor de Kinderbescherming hebben wij, in samenwerking met Maarten Slooves Grafische vormgeving, een app ontwikkeld waarmee kinderen kunnen aangeven wat zij van het gesprek met een begeleider vinden.

Das&Boom

Das&Boom vraagt aan iedereen de locatie van doodgereden dassen en dassenburchten te melden. Met die gegevens kunnen zij dassen beter beschermen. Wij hebben een app ontwikkeld waarmee je dit eenvoudig kunt doorgeven.

Stijdt Met Beleid

Voor schaakclub SMB (Strijdt Met Beleid) uit Nijmegen hebben wij een app ontwikkeld waarmee je de interne competitie kunt volgen. Denk hierbij aan de gespeelde en nog te spelen partijen, de standen en de ratinglijst.